5 Finalisten Galjaardprijs 2021

Vijf bijzondere communicatieprojecten strijden 4 november om de Galjaardprijs 2021. De vakjury koos ze uit dertig inzendingen op grond van impact, innovatie en inspiratie. De finalisten zijn: ABP (Reality Check 2.0), ROVA (Terugwinnaars), UWV (NOW: de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid), Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland (Jongeren Corona Campagne ‘Daar doe ik het voor’) en Zuyderland (Belevende – innovatieve communicatie rondom de coronacrisis in Zuyderland).

Professionele communicatie collega’s van tien genomineerde projecten vertelden hun verhaal aan de jury. Daaruit zijn vijf finalisten geselecteerd. “We kijken uit naar de finale op 4 november”, aldus juryvoorzitter Friso Fennema. Bekijk de projecten met deze links:

Ook vond de vakjury de inzending van Gemeente Rotterdam bijzonder, die zal op 4 november mede in het zonnetje worden gezet.

De vakjury bestaat naast Fennema uit Esther Bunnik, Annette Klarenbeek, Arjen van Leeuwen en winnaar van vorig jaar Iris Reshef. Tijdens Pubcom21 reikt de jury 4 november de vakprijs uit aan een finalist. De publieksprijs wordt door de meeste stemmen bepaald. Vanaf 18 oktober is stemmen mogelijk. Pubcom21kan je online bijwonen of live in t Spant. Meer informatie over de projecten en de tickets vind je op www.pubcom.nl.