Liefde voor ’t comm vak

Mijn communicatiehart 💛
De Galjaardprijs blijft een speciaal plekje in mijn ‘communicatiehart’ houden. Jarenlang de prijs en lezing georganiseerd en veranderingen in de opzet vorm gegeven met regionale Galjaardjury’s. Zulke goede herinneringen aan de samenwerking met Logeion en de Galjaardcie overleggen in mijn tuin.

Pure praktijkvoorbeelden
We waren altijd zo benieuwd wat voor inzendingen binnen zouden komen. Tussen de fascinerende diversiteit zaten altijd pareltjes, die veel bredere exposure verdienden. Opvallend is dat veel inzenders zich vaak niet realiseerden, hoezeer hun aanpak of project echt een fraai praktijkvoorbeeld is voor andere vakgenoten.

Inspiratiebron
De Galjaard inzendingen vormen een heerlijke inspiratiebron om je jaarlijks aan te laven. Ik heb h Galjaardcie voorzitterschap overdragen aan Arjen van Leeuwen, die ook elk jaar de uitgave van het Galjaardboek verzorgt met de beste inzendingen.

Hoe inzenden voor Galjaardprijs ’21?
Heb je of ken je een interessante comm aanpak in de publieke sector? Die effectief is qua resultaat, vernieuwend qua aanpak en inspirerend voor vakgenoten? Snel inschrijven en ding mee naar de Galjaardprijs voor beste publieke communicatie. In ieder geval krijgt je aanpak meer exposure en zal je inspirerende vakgenoten ontmoeten op de Galjaarddag.
Meer info op de website van Logeion.