3 juli OMS Meaningful Meeting met De Partnership

De Partnership Academie 2014

Op donderdag 3 juli van 17:00 tot 21:00 uur organiseert One Million Snowflakes een Meaningful Meeting in co-creatie met De Partnership Verkiezing. Dit is een social enterprise initiatief van The Punchy Pack, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en FMO ondersteund door BoP, PUM, ICCO en een aantal toonaangevende Young Professional organisaties. De bijeenkomst op 3 juli vormt de start van de Partnership Academie om teams die meedoen aan de verkiezing te helpen een sterke partnership business-case te ontwikkelen. De OMS sessie is vooral gericht op de ‘value proposition’ en het doel van de business case. Vragen zoals: waarom deze businesscase, waarom jouw bedrijf, waarom jij, zullen hier aan bod komen.

Het eten en drinken wordt betaald door De Partnership Verkiezing, dus deelname aan deze Meaningful Meeting is kosteloos. Wil je jouw talenten delen tijdens deze speciale MM? Meld je dan aan via info@onemillionsnowflakes.org. Tot donderdag 3 juli, 17:00 bij FMO in Den Haag!

De Partnership Verkiezing 2014

De Partnership Verkiezing

Tijdens De Partnership Verkiezing ontwikkelen Young Professionals vanuit hun bedrijf een business case samen met een NGO voor een investering in een ontwikkelingsland. Zo heeft vorig jaar de samenwerking tussen Albert Heijn en ICCO de ‘Best New Partnership Award Corporate’ gewonnen. AH helpt Zuid Afrikaanse boeren om aan te sluiten op de keten. Hierdoor worden avocado’s met goede prijs kwaliteit verhouding aangeboden voor de klant in de maanden maart/april. Zie www.departnershipverkiezing.nl voor meer informatie.

Het verzoek om ons MM concept toe te passen kregen we van Lisette van der Boog van FMO. Zij heeft eerder met een aantal collega’s van FMO een vraagstuk voorgelegd aan ons als snowflakes. Zij was zo blij met de inzichten die ze hadden opgedaan tijdens die MM, dat ze deze aanpak ook wil inzetten voor De Partnership Verkiezing. Vanuit FMO is zij betrokken bij de organisatie van dit initiatief. Een mooie bevestiging van de kracht van onze aanpak!

One Million Snowflakes Meaningful Meeting

Wat is een Meaningful Meeting (MM)?

Dit is bijeenkomst waarbij 12-15 mensen uit het bedrijfsleven de initiatiefnemers van een NGO, ideële organisatie of een social enterprise ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over een concreet vraagstuk dat hen op dit moment bezighoudt.

Laat onze ‘sneeuwbal’ groeien door dit bericht te delen!