Scoollink & Metaal Kathedraal centraal op Meaningful Meeting op 14 mei

One Million Snowflakes 3D animation

klik op het plaatje om de mooie One Million Snowflakes 3D animatie te bekijken

One Million Snowflakes organiseert 14 mei in de Metaal Kathedraal in De Meern een Meaningful Meeting. We gaan aan de slag met concrete vragen van Scoollink en de Metaal Kathedraal zelf.

We beginnen om 18.15 met eten en een korte inleiding op de vragen, daarna volgt discussie in kleine groepen met uiteenlopende expertise tot 9.30 uur. Voor eten en drinken vragen we 20 euro bijdrage. Het zijn altijd inspirerende avonden, meld je snel aan voor de laatste plaats via info@OneMillionSnowflakes.org

Wat is een Meaningful Meeting (MM)?

Dit is bijeenkomst waarbij zo’n 15 mensen uit het bedrijfsleven de initiatiefnemers van een NGO, ideële organisatie of een social enterprise ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over een concreet vraagstuk.

Locatie: De Metaal Kathedraal in De Meern.

De Metaal Kathedraal

metaalkathedraalDe Metaal Kathedraal is een oude metaalfabriek en neogotische kerk die nu gebruikt wordt als ‘broedplaats voor autonome cultuur’.

De Metaal Kathedraal is het eerste initiatief wat we bespreken.

Het adres is: Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Scoollink

scoollink-logoScoollink is het tweede initiatief. Scoollink staat voor samen talent ontwikkelen door te delen.

Scoollink wil zoveel mogelijk leraren en leerlingen met elkaar verbinden door middel van een educatief socialmedia platform. Gratis en door heel Nederland. Dus niet alleen kennis delen met je eigen leraar of klasgenoten, maar ook met die van andere scholen. Zie scoollink.nl voor meer informatie.