Galjaardprijs 2022: schrijf voor 9/9 in!

Logeion reikt ieder jaar de Galjaardprijs uit aan het beste communicatieproject in het publieke domein, dit is breder dan alleen overheidscommunicatie omdat de overheid steeds meer met allerlei partijen samenwerkt. De jury beoordeelt de inzendingen op basis van de drie Galjaardcriteria: innovatief, impactvol en inspirerend voor vakgenoten.

Inzenden Galjaardprijs 2022
Ken jij een succesvol initiatief met een maatschappelijke bijdrage? Logeion is op zoek naar projecten, acties en campagnes die vakgenoten inspireren, vernieuwend zijn en resultaat opleveren. Heb jij meegewerkt aan zo’n project bij de overheid, in de zorg of het onderwijs? Of ken je iemand of een team dat werkt aan een project? Zend deze dan in en maak kans op de prijs!

Periode van het project?
Het gaat om een initiatief dat gestart is tussen juli 2021 en 1 september 2022. Het project hoeft niet afgerond te zijn, zolang de effecten en resultaten al zichtbaar zijn.

De Galjaardprijs 2022 wordt uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Publieke Communicatie (PubCom22) op 3 november in Spant in Bussum. Meer informatie over de Galjaardprijs vind je op Pubcom.nl. Schrijf jouw project (of die van je collega’s) direct in via het inschrijfformulier. Het inzenden van een project kan nog tot en met a.s. vrijdag 9 september 2022. Doe ook mee!