30/9: OMS over Krachtfabriek & Join for Kids

logo krachtfabriekOp de 30 september Meaningful Meeting in Houten ‘s avonds staan de initiatieven de ‘Krachtfabriek’ en ‘Join for Kids’ centraal. De Krachtfabriek creëert een omgeving waar werkwillenden in hun kracht komen. ‘Join for Kids’ laat dromen van kinderen in ontwikkelingslanden uitkomen.

Initiatief 1: DE KRACHTFABRIEK

In de Krachtfabriek komen werkwillenden in hun kracht. De KrachtFabriek stelt ruimte beschikbaar en organiseert bijeenkomsten waarin werkwillenden elkaar ontmoeten, helpen, motiveren, inspireren en uitdagen. Op deze manier werkt de Krachtfabriek als sociale onderneming aan meer humane en duurzame samenleving.

Hoe creëer je een verdienmodel met werkwillenden met tijd? Dat is de vraag van @DeKrachtFabriek die we 30 september bespreken. Voor meer informatie kijk op de site: www.dekrachtfabriek.nu

Initiatief 2: JOIN!FORKIDS

logo join for kidsDeze organisatie laat dromen van kinderen in ontwikkelingslanden op een persoonlijke manier uitkomen. Kinderen de kans geven hun droom via onderwijs waar te maken. Join!forkids wil kinderen laten schitteren, en in een veilige omgeving scholing en begeleiding bieden. “Zelfs diamanten zijn ooit als koolstof begonnen!” staat op de website van Join! For Kids.

Join!forkids screent bestaande, jonge, kleinschalige stichtingen. Voldoen ze aan de selectiecriteria dan krijgen ze het praktijkkeurmerk JOINED! De stichtingen worden geleid door Nederlandse initiatiefnemers die ter plaatse wonen en betrokken zijn bij het begeleiden van kinderen. Ze bieden scholarships aan en organiseren ondersteunende scholingsprojecten. Join!forkids begeleidt deze stichtingen naar zelfredzaamheid door ze te coachen en financieel te steunen. Meer informatie zie de Join!ForKids Facebook pagina.

Hoe aanmelden?

De bijeenkomst 30 september vindt plaats in de Krachtfabriek in Houten, Puttershaag 2 in Houten tussen 18.15 – 21.30 uur. Wil jij als ‘Snowflake’ je expertise of netwerk inzetten om mee te denken hoe je deze 2 initiatieven 1 stap verder kan helpen? De meeting is vrij toegankelijk voor iedereen die wil en kan bijdragen, meld je aan via: info@onemillionsnowflakes.org

Meer informatie over One Million Snowflakes op de website of de opzet van Meaningful Meetings, of kijk op Facebook.